maanantai 8. syyskuuta 2014

1 Uusi alku



Hei kaikille ja mukavaa alkanutta syksyä!

Syksy on ollut aina minulle uusien alkujen aikaa. Monille meistä varmasti tulee mieleen asioita, jotka syksyssä ovat uutta ja hienoa. Syksyisin opiskelijat esimerkiksi palaavat tai aloittavat koulunkäynnin, työssä käyvät meistä ovat todennäköisesti pitäneet lomansa sekä myös harrastukset alkavat jälleen palailla kesätauoiltansa.

Syksy on myös muunlaisten muutosten aikaa. Voi uudistaa vaatekaappiaan hyvällä omallatunnolla: kesävaatteet voi laittaa säilöön ja ostella uusia villapaitoja, saapikkaita, kaulahuiveja ja niin edelleen. Myös kosmetiikkavarastoja voi uudistaa: kesän kevyet kasvotuotteet sekä kirkkaat ja hempeät värit voi pikkuhiljaa alkaa vaihtaa tummempiin. Sisustuksessa värimaailman voi myös muuttaa näistä hempeistä ja kirkkaista kesän vihreäistä ja keltaisista syksyn punaisiin, violetteihin sekä sinisiin.  



Kaikilla meillä on siis omat muutoksemme, mitä tulee vuodenajan vaihtumiseen. Tänä vuonna näiden perinteisten muutosten lisäksi minä teen erään suuren muutoksen: aloitan jälleen bloggaamisen.

Olen aikaisemminkin monta kertaa aloittanut kirjoittamaan, lopettanut, aloittanut uudelleen selityksenäni monta lausetta vain tekosyitä siitä miksi en ole kirjoittanut, mutta tällä kertaa se on erilaista. En aio "jatkaa" vanhasta, vaan aloitan aivan uudelleen, uudella innolla ja motivaatiolla.

Kirjoittaminen on aina ollut minulle tapa ilmaista itseäni, joten blogin kirjoittaminen niistä aiheista, mitkä oikeasti kiinnostavat, tuntuu jotenkin terapeuttiselta. Voitte siis odottaa tekstiä kaikesta maan ja taivaan väliltä. En halua rajoittaa itseäni yhteen kategoriaan. Olisihan sen tietenkin järkevintä, mutta jos kirjoitan tätä jollekkin, haluan myös kirjoittaa itselleni. Ja minun päässäni ei ole kategorioita, vaan asioita ja ajatuksia vilisee vapaasti. Sen haluan myös tuoda tänne koneen ruudulle. Olen aivan hulluna kauneuteen ja muotiin, mutta haluan kirjoittaa myös päivän polttavista aiheista, siitä mitä puuhailen päivittäin, töistäni, musiikista, elokuvista, peleistä ja muusta kaikesta enemmän ja vähemmän tärkeästä!

Tämä siis olkoon lyhyt ja ytimekäs esittely blogistani. Seuraavaksi postaukseksi olin suunitellut pientä elämänkertaa minusta itsestäni, vaikka elämäni ei olekkaan kovin kummoisen sykähdyttävä. Myös muita jo suuniteltuja postauksia on tulossa, kuten hieman kuulumisia sekä varmasti myös peliasiaa!

Eli te rakkaat, jos kiinnostuitte, olisin kiitollinen jos kiikkuisitte mukana tässä uudessa projektissani :)


Vielä pieni kysymys teille: mitä te odotatte syksyssä eniten?

♥:llä Ronja

2 kommenttia:

  1. Jeeeeee, mahtavaa! Nyt minä ainakin pidän sut tässä mukana ja hei, heti kun vaan voidaan niin pidellään mm. yhteiset lanisessiot ja asukuvailuhetket, saadaan molemmat sisältöä blogiin :D

    Niin ja syksyssä on juurikin parasta se, että värit vaihtuu tummempiin ja etenkin vaatteiden kerrostaminen on taas sallittua.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Musta tuntuu kanssa tosi mahtavalta! Kerrankin oon laittanut panostusta tähän sen verran, että jaksan varmasti bloggailla! Ja todellakin pidetään lanihetket, sitä odotellessa! ;)

      Mulla on samat rakkauden aiheet syksyssä, vaatteiden kerrostaminen on parasta ikinä! :)

      Poista