maanantai 15. syyskuuta 2014

3 Lauantain kuulumisia & asua



Hei kaikille ja mukavaa syksyistä viikon alkua! 

Kuten tekstin otsikosta näkyy, on tulossa hieman kuulumisia launtailta! Lauantaina oli siis rakkaan ystäväni syntymäpäivät, joita oltiin viettämässä isolla porukalla. Iltaan kuului ruokaa, hyvää seuraa, Singstaria (josta muuten on tulossa erillinen postaus aivan videomateriaalin kera), hieman alkomahoolia, Gigglin Marlin sekä rakkaita kavereita. Eli onnistuneet synttärit oli siis, onnea vielä Katrille kahdenkymmenen rajapyykin saavuttamisesta! 

Paljon kuvia en tajunnut illan aikana ottaa, jostain syystä puhelin oli vain piilossa ja oli muuta tekemistä. Kuitenkin ennen kuin lähdin kohti Jyväskylää ja juhlapaikkaa, otin hieman asukuvia. Asuni oli suhteellisen yksinkertainen sekä mukava. Idenana oli hyödyntää kerrospukeutumista ja pieniä yksityiskohtia, sillä samalla asulla hoidin kauppa- sekä työasioita ja sekä pienellä muokkauksella lähdin baariin tanssahtelemaan. Tässä siis hieman kuvamateriaalia asusta (sekä myös yksi kuva juhlalookista minkä naamaani loihdin); 





























Tässä olisi siis "ensimmäinen" asu. Kuten näätte, siinä on jo hieman syksyistä ilmettä. Päätin laittaa "bileasuni" alle ja sen päälle suuren villatakin sekä syksyisen huivin. Lisää mukavuutta toi pitkävartiset ruskeat saappaat. 

Toppi: Primark
Pitkähihainen jakku: Seppälä
Neuletakki: Gina Tricot
Farkut: Forever 21
Saappaat: Vagabond
Huivi: Merkistä ei tietoa, sain huivin mummoltani ♥




























Tässä olisi siis "bileasu". Kuten näätte, asun luonne muuttui hetkessä kun päällimäiset kerrokset lähti pois sekä kengät vaihtui. Tosiaan tässä asussa ei ole muuta erillaista, kuin kengät, jotka halusin vaihtaa näihin mukaviin korkosaappaisiin.

Kengät: H&M

Tässä olisi siis lauantain bileasut! Tykkään siis pukeutua rennosti ja suhteellisen tyylikkäästi. Kuvailisin tyyliäni klassiseksi! 

Valitan, että tämä postaus jäi suhteellisen tyngäksi. Kuten kerroin, ei lauantaina tullut kamalasti kuvailtua, mutta voin kertoa että hauskaa oli! :) 

♥:llä Ronja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti